1908 Demirci Makina Çelik Konstrüksiyon İnşaat Madencilik Mineral Öğütme Sanayi ve Tic. A. Ş

1908 Demirci Makina Çelik Konstrüksiyon İnşaat Madencilik Mineral Öğütme Sanayi Ve Tic.

Maltepe, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Gülsuyu Mah. Tansel Cad. Şaman Sanayi Sitesi B Blok No: 28 Maltepe, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

1908 Demirci Makina Çelik Konstrüksiyon İnşaat Madencilik Mineral Öğütme Sanayi ve Tic.:

1908 Demirci Makina Çelik Konstrüksiyon İnşaat Madencilik Mineral Öğütme Sanayi ve Tic. A. Ş.

Her nevi mekanik, elektrikli, elektronik makinelerin, bunların kalıp ve yedek parçalarının, sanayide kullanılan her türlü makine takım tegahlarının, kaynak makineleri ve motorlarının imali, alım satımı, ithal ve ihracı, bakım ve onarım işlerinin yapılması. Gerekli araç nakil vasıtaları makine ve tesisler ile bunları yedek parça ve aksamını satın alabilir ithal edebilir gayrimenkuller iktisap ederek bunlarla ilgili cins tashihi yaptırabilir devir ve ferağ edebilir sahip olunan gayrimenkul leri gerektiğinde satabilir kiraya verebilir kiralayabilir arazi ve arsalar iktisap ederek üzerlerinde inşaat yapabilir depolar satış ve teşhir yerleri kurabilir iktisap olunan gayrimenkulleri taksim ifraz ve tefrik edebilir üzerlerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti ve irtifakı tesis edebilir şirketin ve üçüncü şahısların alacaklarını teminen ipotek rehin ve diğer teminatları verebilir alabilir fek ve tadil edebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 466078 sicil no ile kayıtlı firma, 21 Kasım 2001 tarihinde kuruldu. 1908 Demirci Makina Çelik Konstrüksiyon İnşaat Madencilik Mineral Öğütme Sanayi ve Tic., İstanbul, Maltepe ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

1908 Demi̇rci̇ Maki̇na Çeli̇k Konstrüksi̇yon İnşaat Madenci̇li̇k Mi̇neral Öğütme Sanayi̇ ve Ti̇c.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi